Airconditioners

  • CV-Ketels
  • Radiatoren
  • Thermostaten
  • Boilers
  • Airconditioning
  • WTW
  • Zonnepanelen
  • Zonneboilers
  • Onderdelen
  • Warmtepompen

079-3168201 

   06-54618011

WTW

WTW staat voor "Warmte Terug Win-installatie", kort genoemd WTW systeem.

Een WTW zorgt ervoor dat de lucht van buiten naar binnen wordt gezogen. In de WTW-unit wordt de lucht opgewarmd en verder de woning in getransporteerd en uitgeblazen. De "vervuilde" lucht wordt door de woning getrokken naar afzuigpunten, waarna het door de leidingen weer terug komt bij de WTW installatie. Zo wordt de warmte van de "vuile" lucht gebruikt voor het verwarmen van schone lucht.

Ferroli

 

HR Optifor 350

Het HR OptiFor systeem is een unieke combinatie van een Ferroli Nederland HR-toestel met een gebalanceerd ventilatiesysteem. De warmteterugwinning, met een rendement van 95%, zorgt ervoor dat er geen tocht meer voordoet in de woning. Met de tweestandenschakelaar kunnen twee ventilatieniveaus ingesteld worden: kookstand en normaalstand.

 

Itho Daalderop

 

HRU ECO-fan 3

De HRU ECO-fan 3 zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Met behulp van een toe- en afvoerventilator voert de unit verse buitenlucht naar binnen en ‘vervuilde’ binnenlucht af naar buiten. Beide luchtstromen worden door een warmtewisselaar gevoerd. Hierin wordt zo’n 95% van de warmte van de afvoerlucht overgedragen aan de verse buitenlucht die naar binnen wordt geblazen. Hierdoor is de 'verse' lucht bijna net zo warm als uw kamertemperatuur.

 

CVE ECO RFT

De CVE ECO RFT is een centrale ventilatie-eenheid die tot wel 83% minder energie verbruikt dan vergelijkbare producten, terwijl de aanschafprijs wel heel gewoon blijft. Bovendien is de CVE ECO RFT eenvoudig en overal in huis te bedienen met de draadloze regelaars.

Zehnder J.E. Stork

 

WHR 920

Het warmteterugwinapparaat WHR 920 is ontwikkeld voor toepassing van 'balansventilatiesystemen' in woningen. Door het compacte ontwerp en de mogelijkheid van een plafond- of wanduitvoering is de WHR 920 uitstekend geschikt voor bestaande woningen en gestapelde (hoog)bouw. Voor draadloze bediening van de unit is type WHR 920 RF beschikbaar.

 

WHR 930

Het warmteterugwinapparaat WHR 930 is ontwikkeld voor toepassing van 'balansventilatiesystemen' in woningen. In deze systemen wordt gebruikte lucht afgezogen in keuken, badkamer, toilet en eventuele andere ruimtes. Verse buitenlucht wordt toegevoerd in verblijfsgebieden zoals woon- en slaapkamers. Tussen de afgevoerde en toegevoerde lucht vindt warmteoverdracht plaats. Voor draadloze bediening van de unit is het type WHR 930 RF beschikbaar.

 

WHR 950

Dit warmteterugwinapparaat is ontwikkeld voor toepassing in grotere woningen. In deze systemen wordt vervuilde lucht afgezogen in keuken, toilet en douche en schone buitenlucht toegevoerd in de woon- en slaapvertrekken. Door de hoge luchtopbrengst, 450m³/h bij 200 Pa, is de WHR 950 ook interessant voor de kleine utiliteit.

Brink

 

Renovent Excellent

Goede ventilatie draagt bij aan uw wooncomfort en uw gezondheid. U als gebruiker stelt steeds hogere eisen aan goede ventilatiemogelijkheden in alle jaargetijden. Ook door de overheid worden de eisen ten aanzien van energiezuinigheid en installatiegeluid steeds verder aangescherpt. Met de Renovent Excellent familie speelt Brink Climate Systems in op deze veranderingen en introduceert warmteterugwinunits die niet alleen klaar zijn voor de huidige, maar ook voor toekomstige ventilatie-eisen.

 

Het assortiment bestaat uit de Renovent Excellent 400, 300 en de Renovent Excellent 180 waardoor er een Renovent Excellent familie is ontstaan. Het verschil tussen de 400, 300 en de 180 is de capaciteit.

 

Alle uitvoeringen van de Renovent Excellent familie zijn leverbaar in linker-en rechteruitvoeringen. Alle toestellen beschikken over aansluitingen aan de bovenkant, maar ook met twee aansluitingen boven en twee onder, of met drie aansluitingen boven en één onder. Op deze manier heeft u geen last van kanalen die langs het toestel lopen. Dit ziet er niet alleen netter uit, u heeft ook meer ruimte rondom het toestel.

 

top

 

Industrieweg  6

2712 LB Zoetermeer

T:   079-3168201

E: [email protected]

KvK:   855388122

BTW:   NL855388122.B01

Menu

Contact

Certificaten

© CV-techniek B.V. 2017  - Webdesign