Airconditioners

  • CV-Ketels
  • Radiatoren
  • Thermostaten
  • Boilers
  • Airconditioning
  • WTW
  • Zonnepanelen
  • Zonneboilers
  • Onderdelen
  • Warmtepompen

079-3168201 

   06-54618011

CV-KETELS

Wij verkopen alle grote merken CV ketels, en kunnen u adviseren welke ketel het beste bij u past. We kijken hierbij niet alleen naar aanschafprijs, maar ook naar energieverbruik, onderhoudskosten en uw persoonlijke wensen.

 

NEFIT

 

Topline:

Voortbouwend op bewezen Nefit-technologie heeft Nefit met de TopLine de ultieme HR-ketel ontwikkeld. Warmwatercomfort, warmtecomfort, geluidsniveau, energiebesparing, gebruiksgemak, betrouwbaarheid... In elk opzicht is de TopLine top.

 

Trendline:

De nieuwe trend in compacte kwaliteit. TrendLine is de eerste van de nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels waarbij gebruik is gemaakt van superieure lastechnieken uit de lucht- en ruimtevaart. De voordelen: hoger rendement, optimale zekerheid en lange levensduur.

 

Proline Nxt:

De nieuwe generatie compacte combiketels heet ProLine NxT. Nog steeds de kleinste HR-combiketel in zijn klasse, maar met nog betere prestaties en nóg zuiniger met energie. Dat levert u tot bijna tweehonderd euro per jaar op!

 

Baseline:

De degelijke Nefit BaseLine HR-ketel voldoet probleemloos aan alle eigentijdse wensen: energiebesparing, behaaglijk gelijkmatige warmte en royaal warm water. Dé oplossing wanneer naast zekerheid ook de prijs telt.

REMEHA

 

Tzerra serie:

De Remeha Tzerra zit boordevol beproefde technologie, en is toch een uniek en

innovatief toestel. Remeha heeft de HR-ketel heruitgevonden en de modulair

opgebouwde Tzerra is het resultaat.

 

Calenta serie:

De meest doordachte cv-ketel ooit. Een hypermoderne HR-wandketel in combi-

en solo-uitvoering. Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij dit toestel

hand in hand.

 

Avanta serie:

Remeha blijft verbazen met innovatieve ketels. Neem nu de Remeha Avanta: een opvallend kleine HR-combiketel met opvallend grootse prestaties. Hij is dan ook niet voor niets de meest verkochte cv-ketel van Nederland!

 

Quinta Pro:

Een HR-ketel met voldoende capaciteit om een riante woning, een kantoorgebouw of flinke bedrijfsruimte te verwarmen, maar toch uiterst licht en compact.

 

Calora Tower:

Een krachtige en zuinige HR-ketel met voldoende capaciteit om voor een behaaglijk warm huis en royaal warm water te zorgen.

079-3168201

VAILLANT

 

hr ecoTEC plus:

De Vaillant ecoTEC plus combi hr-ketel combineert hoge kwaliteit, minimaal verbruik en optimaal warmtecomfort. Deze krachtige cv-ketel levert 8 tot 14,1 liter warm water (bij 60*) afhankelijk van de gekozen CW-klasse.

 

hr EXCLUSIEF:

Ook de hr Exclusief is verkrijgbaar als CV ketel en als combiketel. Een hrEXCLUSIEF solotoestel in combinatie met een indirectgestookte boiler, ofwel een comfortsysteem, is het toppunt van comfort. Hiermee heeft u altijd snel een grote hoeveelheid warm water.

INTERGAS

 

Kombi Kompakt HReco:

De Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR-ketels, de Kombi Kompakt HReco.

 

Kombi Kompakt HRE:

De combiketel die écht alles combineert. Er is een Intergas Kombi Kompakt HRE verkrijgbaar in de CW3, CW4 en CW5 klasse. De Intergas Kombi Kompakt HRE vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR-ketels. Het is de combiketel die echt alles combineert. De HR-combiketels voor nu en in de toekomst.

 

Kombi Kompakt HR:

De ideale combiketel biedt behaaglijke warmte en weldadig warmwatercomfort, in combinatie met een zeer laag gasverbruik en een plezierig prijskaartje. Staan die eisen ook bovenaan uw wensenlijst? Dan valt uw keuze al snel op de Intergas Kombi Kompakt HR-ketels: een serie Hoog Rendement combiketels van duurzame Nederlandse topkwaliteit.

 

Prestige HR:

De Intergas Prestige is een revolutionaire innovatie van Intergas. Een aanwinst voor elke ruimte en elk interieur. Niet eerder gingen comfort, techniek én vormgeving zó harmonieus samen in een cv-ketel. De traploos modulerende HR-ketel reageert automatisch op uw warmtebehoefte. Terwijl het unieke Quickfill®-systeem met voorraadboiler garant staat voor ongelimiteerde hoeveelheden warm water.

 

Industrieweg  6

2712 LB Zoetermeer

T:   079-3168201

E: [email protected]

KvK:   855388122

BTW:   NL855388122.B01

Menu

Contact

Certificaten

© CV-techniek B.V. 2017  - Webdesign